CAPTURE MOMENTS

Ik wil jullie volledige verhaal kennen en prachtige beelden vastleggen van herinneringen die een leven lang meegaan. Ik hou van klanten die dingen graag een beetje anders doen en begrijpen dat ik jullie dag niet op een traditionele manier zal fotograferen.

I want the real + authentic, the raw + emotional

Als mijn werk jullie aandacht heeft gevangen en jullie voelen de relate met wat ik doe? Neem dan contact met mij op zodat ik al jullie vragen kan beantwoorden waarna wij samen aan deze reis kunnen beginnen.

Een investering in jouw herinnering

WEDDING

Vanaf 6 uur fotografie
Minimaal 300 foto's in hoge resolutie
25% korting op een verlovingssessie
Fine-art mini album (15x15)
Online fotogalerij

Vanaf € 1.595

LOVERS

1-2 uur fotografie
Max. 2 personen
25 foto's in hoge resolutie
Online fotogalerij
Optie tot aanschaf meer foto's

€ 250

FAMILY

1-2 uur fotografie
Tot 6 personen
30 foto's in hoge resolutie
Online fotogalerij
Optie tot aanschaf meer foto's

€ 295
BOOK NOW

Mijn Aanpak

Ik neem spontane artistieke foto’s gebaseerd op jullie emoties en natuurlijk licht. Laat me het verhaal van jullie bruiloft vertellen met authentieke foto’s die de ware gevoel van jullie speciale dag vangt.

Jullie Verhaal

Ik wil niet doen alsof. Ik wil jullie momenten vastleggen als ze echt gebeuren. Ik wil echte momenten die het vastleggen waard zijn en de ware gevoelens van jullie speciale dag naar boven brengt. Het klaar maken, jullie eerste ontmoeting, het aankomen lopen en het moment dat jullie ‘JA’ zeggen. Het diner, jullie eerste dans maar ook bijzondere momenten die jullie gasten meemaken. Ik ben er om jullie verhaal te vertellen.

LIANNE + FABIO

Jorge is echt een geweldige fotograaf! We kunnen maar niet stoppen met kijken naar onze mooie foto's van de bruiloft. Jorge denkt ontzettend goed mee, geeft tips, adviezen en denkt aan dingen die wij nooit hadden bedacht! We zijn zo blij dat we Jorge gevonden hebben!

NATASCHA + LENNARD

Jorge is echt een fantastische fotograaf. Naast het feit dat hij prachtige foto's maakt, is hij ook een onwijs fijn persoon! Hij straalt rust uit en je hebt eigenlijk niet door dat hij erbij is. Hij denkt goed mee, maar zorgt er ook voor dat je als bruidspaar jezelf blijft en echt foto's maakt die bij je passen. Al onze gasten waren trouwens ook fan van Jorge! Wij zouden hem zeker aanbevelen.

CLICK THROUGH
Kind Words &

REVIEWS